Opremili smo studio Družina in Življenje

Veseli nas, da lahko delimo z vami naš zadnji dosežek – unikatni komplet studijske opreme, ki smo ga z navdušenjem oblikovali za studio Družina in Življenje!

Oljen hrast, ki je bil oblikovan z natančnostjo in ljubeznijo, tvori osnovo za čudovito mizo, ki je postala središče prostora. Logotip, izrezan z waterjetom, dodaja še dodaten nivo elegance, medtem ko je zalit z epoksi smolo, ki poudari naravno lepoto lesa.

In kaj je boljše od klubske mizice, ki se popolnoma ujema s celotnim konceptom? To je kombinacija funkcionalnosti, estetike in izjemne obrtne spretnosti.

Studio Družina in Življenje je zdaj opremljen s tem izjemnim kompletom, kjer bodo snemale kvalitetne vsebine in oddaje #odnosisozakon. Naša ekipa je bila ponosna, da smo lahko prispevali k ustvarjanju prostora, ki je prilagojen specifičnim studijskim zahtevam, zlasti z osvetljenim logotipom v ozadju. Ideja naročnika se je izkazala za odlično popestritev!

Če želite videti, kako izgleda njihov nov studio “v akciji”, vabljeni k ogledu posnetka. Želimo jim obilo uspeha pri ustvarjanju vznemirljivih in kvalitetnih vsebin!