O nas

Smo mlado družinsko podjetje, in se ukvarjamo z izdelavo lesenih svetil.

Začetek naše zgodbe sega v leto 2018, ko sva z ženo gradila hišo in nismo našli primerne luči za kuhinjski pult. Po dolgem iskanju v poplavi svetil na spletu, sva se odločila, da svetilo izdelam kar sam.

Uporabil sem svoje mizarsko znanje, ki mi ga je podal moj oče, in ga združil z znanjem elektronike in varjenja, in tako je nastala naša prva lesena luč. Kmalu zatem je sledila izdelava stropnih lesenih svetil za hodnik in otroško sobo.

Vemo, kako težko je najti svetilko, ki bo dimenzijsko in ne nazadnje tudi estetsko ustrezala vašemu ambientu, zato sva se z ženo odločila, da svoj talent in kreativnost ponudiva še drugim.

Ko smo na socialnem omrežju začeli objavljati fotografije naših lesenih svetil, so se kmalu pojavila prva naročila. Ker je bil takrat naš program svetil precej skromen, so bila za vsako stranko svetila narejena povsem po meri.

Od takrat naprej prepoznavamo, da je naša kreativnost združena z željami naših strank, zmagovita kombinacija za svetila, ki vsak ambient nadgradijo v navdušujoč prostor, v katerega se naše stranke z veseljem in zadovoljstvom vračajo.