Kopalniške police z ambientalno osvetlitvijo ter stropna luč po meri

Po obdobju dolge izolacije in karantene smo se vrnili k ustvarjalnim projektom in se lotili izdelave inovativnih elementov za kopalnico in savno po meri naročnika. Naše najnovejše delo vključuje elegantne kopalniške police, ki so opremljene z ambientalno osvetlitvijo, ter stropno luč, ki združuje direktno in ambientalno osvetlitev.

Pripravljena luč za predprostor tuša in savne obljublja osupljivo izkušnjo. Sestavljena je iz štirih LED žarnic, ki zagotavljajo neposredno osvetlitev prostora, ter LED traku, usmerjenega v strop, ki služi za ambientalno, posredno osvetlitev s prilagodljivo regulacijo svetlobne moči.

Naročniku smo izvedli tudi montažo stropne luči ter kopalniških polic z inovativno LED osvetlitvijo v predprostoru s savno in tušem. Uporabljen je oljen hrast z živim robom, kar poudarja naravno lepoto lesa in ustvarja estetsko dovršenost v prostoru. S temi projekti smo združili funkcionalnost, slog ter kakovostno izdelavo, ustvarjajoč popolno doživetje v domačem wellness prostoru.

Podobno stropno luč, prilagojeno vašim željam, lahko sedaj naročite tudi v naši SPLETNI TRGOVINI.