Samostoječa ambientalna lesena talna luč iz masivnega hrasta REKA

257,00 

Ta elegantna hrastova ročno izdelana stoječa svetilka je popolna kombinacija minimalističnega dizajna in strokovne izdelave. Ta svetilka, izdelana iz masivnega hrasta, je več kot le luč – je umetniško delo, ki vaši spalnici, otroški sobi ali dnevni sobi doda toplino in lepoto.

Povpraševanje
Kategorija:

Opis

Izdelano iz 100% FSC certificiranega masivnega hrastovega lesa.

Ta talna svetilka je posvečena podrobnostim. S preprostimi in elegantnimi linijami poudarja naravno lepoto hrastovega lesa. Dobro se prilega različnim notranjim stilom, vašemu prostoru daje brezčasen in prefinjen videz.

A ne gre samo za videz. Ta svetilka ustvari prijetno in vabljivo vzdušje v vašem domu. Ne glede na to, ali počivate v spalnici, preživljate kvaliteten čas v otroški sobi ali se sproščate v dnevni sobi, mehak in topel sij te svetilke poskrbi za popolno razpoloženje.

Popestrite svoj dom s to izvrstno talno svetilko. To je popoln način za dodajanje prefinjenosti in stila vsaki sobi.

Izdelan iz visokokakovostnega hrasta s površinskim nanosom lanenega olja, toplo belo LED osvetlitvijo in stikala na dotik s funkcijo prižiganja in ugašanja ter regulacije moči svetlobe.

DIMENZIJE:
– ŠIRINA x GLOBINA x VIŠINA: 16 x 16 x 100 cm

IZVOR SVETLOBE:
– BARVA SVETLOBE: 3000K,
– SVETILNOST: 1080 lm (usmerjeno v notranjost sijalke),
– 15.000 ciklov VKLOP/IZKLOP,
– ŽIVLJENJSKA DOBA: 30.000 H
– PORABA: 9kwh / 1000h

EDINSTVEN DIZAJN: Ta ambientalna talna LED svetilka je naš edinstven dizajn.

POMEMBNO! Svetilka ima standardni evropski vtič (vtič, ki ima dva okrogla zatiča), za druge države boste morda potrebovali ustrezen adapter. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem, nas kontaktirajte. Vse električne komponente svetilke imajo certifikat CE.

Samostoječa ambientalna lesena talna luč iz masivnega hrasta REKA
257,00