Lesena viseča šestkotna stropna luč Tulip

110,00 

Pravi dokaz lepote narave in iznajdljivosti sodobnega oblikovanja. Ta originalna in sodobna svetilka, ročno izdelana z natančnostjo, bo vaš dom ali pisarno povzdignila na nove višine prefinjenosti.

Povpraševanje
Kategorija:

Opis

KLJUČNE FUNKCIJE:

➡️ IZJEMEN ŠESTOKOTNI DIZAJN: elegantna šesterokotna oblika te viseče luči črpa navdih iz naravne elegance cvetnih listov tulipanov. To je očarljivo zlitje geometrije in organske lepote.

➡️ KAKOVOSTNA VEZANA PLOŠČA Z MDF: izdelana iz visokokakovostne vezane plošče in MDF (vlaknene plošče srednje gostote), ta svetilka izžareva vzdržljivost in trajnost. Skrbno izbrani materiali ne le zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, ampak tudi prispevajo k okolju prijazni privlačnosti svetilke.

➡️ ROČNO IZDELAN: Vsak kos je natančno ročno izdelan, saj svojo strast in strokovnost vlagamo v ustvarjanje resnično edinstvene svetlobne mojstrovine. Vsaka svetilka je unikatna in se ponaša s subtilnimi variacijami lesnih vzorcev in zaključkov.

➡️ TOPEL IN VABLJIV SIJAJ: stropna lesena viseča svetilka Hexagon Tulip oddaja topel, vabljiv sij, ki vsak prostor spremeni v prijetno zatočišče. Njegova mehka, razpršena svetloba je popolna za ustvarjanje pomirjujočega ambienta za sprostitev ali intimna druženja.

➡️ VSESTRANSKI DIZAJN: Ta viseča svetilka brezhibno dopolnjuje različne notranje stile, od minimalističnega in skandinavskega do modernega in industrijskega. Je popoln dodatek k vaši dnevni sobi, jedilnici, spalnici ali pisarni.

➡️ ENOSTAVNA MONTAŽA IN NAMESTITEV: Namestitev te viseče luči je prava stvar. Priložena je vsa potrebna strojna oprema, jasna navodila pa poskrbijo za enostavno sestavljanje in nastavitev.

➡️MOŽNOSTI KOSTUMIZACIJE: Prosimo, da nas kontaktirate pred naročilom, če ga želite imeti v določeni barvi ali madežu, ki se ujema z vašim dekorjem.

➡️Osnova E27: Deluje za tipe žarnic: E27 220 V

➡️OPCIJSKO: priložena žarnica E27 (LED 8W=75W, 1055 lm, 2700 K, možnost zatemnitve – stikalo ni priloženo)

➡️GARANCIJA: 2 LETI

Lesena viseča šestkotna stropna luč Tulip
110,00